Izzah Woot Woot dengan Angah Hidong Tag Aku.

Woot woot Cik Izzah   
dan angah
Tq tag nisya..hehehe


1) Adakah anda rasa anda Hot?
Ya. Sungai Petani tempat sy tinggal pun hot skrg. Saya pun jadi hot.

2) Upload Wallpaper PC/LAPTOP yg anda guna sekarang!
3) Cerita pasal gambar.
Emm..alamak terkantoi haha. Nak gambar kawen gini nanti sebenarnya. Hee. Gatai.

4) Bila kali terakhir anda makan pizza?
seminggu yang lepas

5) Lagu yg terakhir anda dengar?
xingat la yang

6) Apa yg anda buat selain menyelesaikan Tag ini?
Baca blog orang. Makan. Tengok Tv.
7) Selain nama sendiri,anda dipanggil nama apa?
Along, Sya..

8) Tag lagi 8 orang

1- Angah 

2-Izzah balik =p
3-Kak long
4-Fatin
5-Suraya (xpa sue, jawab yg sama ng izzah tag je ehhe)
6-Dalila
7-A'izz
 
9) Siapakah orang no 1 anda?
Oh dia roomate saya kat umah, dia pun suka merumetkan hidup saya, HAHA. Tapi dia ok la. Paling mudah di bawa tidur, mandi, bergomol, tampaq, maki dan banyak lagi. Memang terbaik. Saya adalah saya bila dengan angah. 


10) Katakan sesuatu tentang orang no 5?
Suraya is my friend masa kami di sekolah rendah dulu. Dia seorang pengawas yang garang. Aik? HAHA. Kami suka men duit kutu kan Sue hahaha. Smpai gaduh2 sebab saya suka bayaq lambat. HAHA

11) Orang no 3 ada hubungan dengan siapa?
HAHHHAHAHHA. gelak dulu sebelum berkata-kata. Banyak woohh. Ng apek sekolah motor, dengan ofis kompang boy dengan marka cina aku (Daren. How dare u kak long??!) HAHA. 


12) Bagaimana pula dengan orang no 4?
HAHHHAHAHA. pun nak gelak dulu sebelum cita. Banyak la kalo nak cita pasal mak cik sowang ni. Tapi yang aku ingat dia suka merempit xtengok cermin belakang pastu gila-gila marah aku sebab xdapat guess lagu Derita Merindu yang dikategorikan oleh dia dalam Hip Hop Islamic. Ok fine. HHAHAHAHA.


13) Pesanan buat orang no 6
Oh Dalila is my alang. Dia baru berlepas ke Changlon pagi tadi. Huhu agak sunyi tapi xsunyi sangat sebab dia kat umah pon suka berkurung dalam bilik ja.Pesanan :jangan duk wat cun kat matriks . Laki-laki sana bukan hensem pon. Sia-sia.

 14) Kata-kata cinta untuk orang no 2
Izzah. I love to be your besan hahaa. Kucing nisya dah setuju. Ble nak masuk meminang ni. 


15) Adakah orang no 7 dan 8 mempunyai persamaan?
Oh ada. Mere ka berdua tinggi bangat dari aku lak tu. Kecik nya dunia...


16) Berikan 5 perkara yang anda tahu tentang orang yang mengetag anda
Cik Izzah banyak gosip pasal dia dulu kat sekolah HAHA. Sangat peramah dan suka senyum. Budak laki dulu suka kaco dia. Idak gitu cik izzah hehehhe


17) Persamaan antara kambing dengan lembu
Ada 4 kaki. Lamb chop dan Beef steak. yammiiee..


18) Perasaan anda ketika jawab tag ni
Oh dah jadi kulapok. Dulu xcited. Tertangguh-tangguh jadi gini.


19) Adakah anda tahu Rizman tu sengal?
Siapakah dia ini. Fashion designer??


20) Gay or les?
Both. Saya suka mencuba perkara baru.


BYE JUGEEEKKK!! TQ IZZAH n ANGAH HIDONG

4 thinks ....:

aisyah said...

wooooooouuuuu
sy ditag!!!!!

nisya salihin said...

ya kak long.
tag kamu...=)

:::pIpozA::: said...

hahahah sah2!! berbesan.. esok rombongan meminang dtg.. kaler tema mau pink putih.. hahhaahaha

nisya salihin said...

hahahha muleh ja.setel2. mai la na.
kami wat kenduri kecil-kecilan jer..