Tag Ziera. JOM BERKENALAN

Assalamualaikum
Pembuka entry untuk sem baru.
Ya. Sem di baru di tahun baru dengan azam baru. Macam besa.

Baiklah.
Mari menjawab tag Ziera si comey nie.

Tag yang ziera bagi ni lebih kepada segmen yang direka oleh
Cikgu Akim.

SEGMEN JOM BERKENALAN



Syarat nak join

1- Buat entry bertajuk " JOM BERKENALAN"
2 - Letak banner dia dalam entry or sidebar.
3- Jawab soalan yang dia bagi.

Mari jawab soalan

1. Apakah status anda ?
Seorang pelajar ijazah sepenuh masa kat USM. Dalam hati ada kumbang.

2. Ceritakan tentang diri anda.
Khairun Nisha seorang yang pelik. Perangai berubah mengikut cuaca. Saya xkesah semua benda. Semua ok sahaja. Seorang yang jiwa kosong.Yang penting, orang di sampingku happy, diri tidak mengapa. Redhanya ayat.

3. Ceritakan tentang blog anda
Blog saya. tiada apa yang menarik, sangat biasa, mostly entry pasal kehidupan, pengalaman, perasaan, info ilmiah agak kurang la, nak santai mai blog saya, nak tambah pengetahuan sila ke blog lain. HEHE.

4. Apa pandangan anda tentang dunia blog.
Blog bagus. Sangat bagus xla. Sebab ada jugak kekurangan dia, macam lambat upload gambar, nak susun gambar susah, xdak layout cantik, bila edit sikit semua susunan blog jadi huru-hara, tapi kebaikkan dia, kita leh dapat banyak maklumat dan pandangan daripada orang lain, blog wat kita kenal seseorang dengan lebih rapat.

5. Nasihat kepada kawan yang baru nak buat blog.
Kawan-kawan. Blog ni bagus kalau kamu suka menulis dan bercerita. Kalau kamu malas macam si nisya ni, xpayah la, p update status kat fb je. Kamu juga kena banyaj sabar, sebab kalau xkesah blog besa2 aje xpa, kalau nak blog yang meriah O~la~la, kena rajin update, kena tabah duduk depan lappy berjam-jam. Ok dah.

6. Keunikkan pada blog anda.
Lihat pakai mata sendiri pabila memantau blogku, xdak pa yang menarik, unik apatah lagi, mungkin sedikit exotic. HEHE. just for fun. Tak dak pa yang unik la, tengok sendiri!

7. Sampai bilakah anda akan menulis blog dan apakah impian anda.
Sampai bila? I pon xtau, dulu dah nak berenti dah, Tapi blog masih kuat godaan nafsu dia kat aku, jadi teruskan. Sampai bila,Wallahualam. HEEE... Mungkin sampai aku lupa password nak login blog. Sampai tua la kot. Watever.

8.Tag 4 orang
Baiklah. Tahniah kepada sesiapa yang dipilih.

Siti  A'isyah
Fatin Nadzirah Tinkerbell
Ziera balik bleh HAHA.
Zila

Last sekali jangan lupa link entry ni kat cikgu akim kita. Kat atas aku  dah link kan. Tarikh tutp 3 Januari.

4 thinks ....:

aisyah said...

kena jawab la ni...

hahaha..dah lame xjwb tag...

ZeRa OsHiN said...

hehe..
thanx nisya cutey...slmt bkenalan...cewah...cm xkenai ja kn...haha~

Nadzirah said...

uuuu ! suka nye dengan nama saya itu ! hehehe ~

nisya salihin said...

long : wajib jawab HAHA.
ziera : welkam! hehe terlebey kenal kot.
tinkerbell : HAHA. macam2 la. esok buh nama fatin nadzirah sein lak.