I'm sory Madam Tan, I've dissapoint u...

LSP 300.
paper BI.
BI.
Bahasa Inggeris.
Bahasa Asing.

Aku.
Xsuka BI !!!

Yes. Yes. Yes. Aku benci bahasa asing ini sebab aku memang xboleh nak score sejak dari tadika sampai tua bangka macam ni pon still mengeluh. mengeluh. mengeluh bila buat exam BI. I don't know why (eceh)HAHA.
Oh ya. Madam Tan seperti tajuk diatas is my LSP 300 teacher. Dan aku dilantik sebagai monitor kelas dia awal sem hari tu. Mmg rasa bangga.  Tapi lepas ambik exam LSP 300 tadi, aku rasa macam dah kecewa kan dia. Madam mmg teacher yang bagus, dia akan berusaha sampai student dia dapat. Hem. sory teacher. mmg saya xbagus dalam BI. mungkin sejak azali. Hope lulus la nanti. Tapi tadi mmg the worst la. Keciwa ='( 

Oh ya. Habis exam Bi yang macam azab nie, means aku ada lagi 2 paper SAHAJA lagi. weehuu. Rumah wait for me. I can speaking now Bebeh just like sucker suck their tongue (tengok kamus ni nak eja 'tongue'). .Suck.

Maju la Bahasa untuk : nisya

7 thinks ....:

aisyah said...

wawawawaw....
sama lah kite...
tp sy ase ok la..
klu kne repeat kte repeat sesame lg ye..
hahaahaha....

aisyah said...

saya komen la neh...
xpelah..
sem ni terokkk kot
kte strunggle lg la sem depan..
xmerasa lg la saya nk dean..
hohohohooh..
merry crsssmaaassss...

nisya salihin said...

hahaha.
boleh kita sehati sejiwa kan..
bangun dan jatuh sesama.

dylla fadzil 小草莓 said...

madam tan baca x post ni? hehehe
suruh dia bc wieee~~~

nisya salihin said...

hahaha.
madam tan fb pun dia men... low profile haha

ati3 said...

eyh..sama la kita madam tan..dia sgt sempoi!i exam tomorrow..wish me luck..takot lak..huhu

nisya salihin said...

hehehe. betoi sgt sempoi. insyaAllah..
wat yang terbaik ye..