Haha Ambik Tag Dari Sue dengan xmalunya..

Disebabkan 
cheq kebosanan tahap langit.
Cheq nak gak amik tag dari sue nie haa...
Sian ang ye blog...
Berhabuk sudee..

Ok. Dengan muka xmalu, nisya pon menjawab soalan tag berikut
:
:


1 . Ape kah name belog anda dn kenape anda memilih name itu ?

Nama belog saya ialah nisya salihin's. Nisya Salihin itu gabungan nama saya dengan bapak saya. Jadi panggil saya nisya BUKAN salihin oke. 's sebab blog saya punya.

2 . Apekah Link Belog Anda Sekarang dn Bagaimne boleh timbul idea untok
menamakan nyeaa seperti itu ?
http://nisyasepet.blogspot.com
Actually nisya sekali lagi ialah nama saya dan sepet sebab mata saya berfizikal sepet, lagi terserlah bila saya senyum. Tapi saya suka kan nya. Yah!
3 . Apekah Method dlam penulisan anda ?
Eerrr Method (english? apaaa....) Kaedah penulisan aku kah? Grrr...secara keseluruhan bersifat random, aku rasa nak tulis pasal somethin, i tulis, kalau nak cita psl life, cita ja, kalo nak lepas geram pOn kat sini.
4 . Pernah terase nak hapuskan belog anda ? Sbbnyeaa ?
Adaaa!!!! Masa tu dalam sem dua kat U, masa tu bz gila sampai xsempat nak update satu pa pun. Lelama jadi bosan dan mmg nak delete ja blog ni. Tggu masa tapi baca2 blog orang, tetiba banyak idea nk tulis.
Selamat ko.

5 . Pernah Tak Ahli Keluarge Anda Membace belog anda dan ape kate mereka ?
Ada..Err angah, mama dan abah. Tapi angah la selalu.
 
6 . Ape perasaan anda apebile org lain mengatakan bahawe anda punyee belog ini burok sedangkan masih ade yg mengatakan belog anda chantek ?
Ye. saya setuju hahahha. Dan bersetuju jugak yang kata belog aku cantik. ada ka? teeett...
  7 . Bilekah anda mempunyei belog ?
Dalam Taun 2009

8 . Siapakah Orang Pertame Yang Mengetahui Anda Mempunyai Belog?
 
Angah

9 . Ape perasaan anda apebile orang asyex mengatakan tentang belog anda di sekolah?
 
Fuyoohh..nak p cium orang tersebut. Dia mmg hebat sebab pandai cari link blog aku. Aku xpenah publish memana pasal blog ni. Private Stuff. HAHA.

10 Orang Keatas Seterosnyeaa untok di Tag . 

Aku pon malas nak tag orang. Sesiapa yang sedang bergelumang dengan kebosanan sila amik tag ini untuk mengisi masa anda no. DADA.

2 thinks ....:

oh nada said...

nak buat! chop!

nisya salihin said...

buat la cik nada uitt..ngah bosan la tu haha