Kamu mau jadi macam alien x?

Haiyooo.
 *
*
Pelik sungguh manusia sekarang. Kenapa ya benda yang hodoh dirasakan cantik. Mungkin selalu berperasaan over dan sudah bosan dengan sikap simple dan cool.  Atau sudah buntu dengan semua fesyen dalam bumi sampai nak tiru rupa bentuk makhluk di planet lain (mungkin wujud). 


HAHA. gambar perempuan itu kredit kat kak diey dan kembar sebelah dia kredit kat google.
Sama x Sama takkkk?? kepala bonjol belakang macam bonggol unta.
cantek tak diorang ni?? HUH
sangat over. xsuka la orang bertudung nak over gini. rilex2 dah la. xdak bonjol tu pun anda cantek.
lagi over bila yang berambut pendek yang xdapat buat sanggul setinggi langit membeli sanggul palsu untuk nampak seperti alien tersebut. Ya Allah. Apakah hukumnya itu!!! memakai benda palsu untuk kecantikkan.
Over laaaaaaaaaaaa!!!! Simple saja sudah la, tampak manis dan rilex. Cool sekali. 
Alien ko mencetus fesyen terkini. Terima kasih.

Oh ya, rujuk blog kak diey untuk membaca hadis berkenaan sanggul ni. Aku bukan wanita warak alim ulamak ye. Cuma. Cuma. aku xsuka orang over gini. 

alien Vs predator : nisya

4 thinks ....:

sueraya said...

mmm...sy setuju! ikut xSUKA pd mereka yg terlalu berfesyen smpai xhingat dunia...hmmm...

nisya salihin said...

betui2..hmmm...perempuan bertudung harus sedang2 belaka, sederhana itukan Islam =)

- UNA - said...

hero dia predator kot... :"D

nisya salihin said...

hahahaha xD